De mogelijkheden van CareCompass

Wij nemen je graag mee in de functionaliteiten van onze applicatie. Door de koppeling met Nedap-Ons transformeert de manier waarop zorgprofessionals werken. Met onze geïntegreerde softwareoplossing optimaliseren we cruciale zorgprocessen die buiten de standaardfunctionaliteiten van Nedap-Ons vallen.

Lees verder en ontdek wat CareCompass voor jouw organisatie kan betekenen

Digitaal ondertekenen

Met onze innovatieve functie voor digitaal ondertekenen maakt CareCompass het voor cliënten eenvoudig om belangrijke documenten en activiteiten digitaal te ondertekenen, zelfs als de cliënt geen pc of internettoegang heeft.

Via de applicatie van de zorgmedewerker kunnen cliënten moeiteloos hun handtekening zetten, waardoor administratieve processen sneller en efficiënter verlopen. Dit betekent dat zorgverleners en cliënten zich geen zorgen hoeven te maken over papieren formulieren om te tekenen.

Met digitaal ondertekenen in CareCompass wordt het hele proces moeiteloos geïntegreerd in onze gebruiksvriendelijke app, waardoor de zorgervaring voor iedereen soepeler wordt.

Beheer van planning & Zorgtaken

CareCompass stelt zorgmedewerkers in staat om hun dagelijkse taken overzichtelijk te beheren. Via onze app kunnen ze snel zien bij welke cliënten ze langs moeten gaan, en wordt je direct doorverwezen naar Maps zodat direct de meest efficiënte route gepland kan worden.

Wat onze applicatie uniek maakt, is ons ‘stoplichtsysteem’. Elke taak is gemarkeerd met een kleurgecodeerd bolletje dat aangeeft wat de status van deze specifieke taak is. Dit systeem zorgt ervoor dat zorgverleners in één oogopslag kunnen zien waar hun prioriteiten liggen en waar actie nodig is, waardoor de zorg efficiënter en doelgerichter wordt. 

Met deze functionaliteit crëeren we een georganiseerde en effectieve zorgervaring.

Cliëntdossier

Onze Cliëntdossiers-functie in CareCompass is de centrale plek voor alle essentiële informatie van de cliënt. Hier vinden zorgmedewerkers moeiteloos de benodigde gegevens om hun werk goed uit te voeren. Van de historie van afgeronde taken tot aan basisinformatie, zoals het adres van de cliënt.

Ook kunnen zorgmedewerkers met één klik snel de optimale route naar de cliënt vinden via de link met Maps, waardoor tijd en energie worden bespaard. Zo wordt de zorglevering niet alleen efficiënter, maar ook persoonlijker, omdat zorgverleners beter voorbereid zijn op elk bezoek.

In de Cliëntdossiers van CareCompass is alle informatie die nodig is om de best mogelijke zorg te bieden binnen handbereik, waardoor zowel zorgmedewerkers als cliënten profiteren van een geoptimaliseerde zorgervaring. 

Bij CareCompass geloven we in het stroomlijnen van de zorg, zodat u zich kunt concentreren op wat er echt toe doet: de zorg voor uw cliënten.

 

Management dashboard

Het Management Dashboard in CareCompass biedt managers een krachtig overzicht van alle zorgmedewerkers en hun taken, waardoor het beheer van zorgprocessen moeiteloos wordt. Hier kunnen managers in één oogopslag zien welke medewerkers bij welke cliënten zijn langs geweest en welke taken zijn afgehandeld of nog openstaan.

Dit dashboard stelt managers in staat om de efficiëntie van hun team te bewaken, prioriteiten te stellen en snel in te grijpen waar nodig. Met real-time gegevens en heldere visualisaties helpt het Management Dashboard om de zorgverlening te optimaliseren en ervoor te zorgen dat elke cliënt de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Bij CareCompass staat zorgmanagement centraal, zodat managers vol vertrouwen de beste zorgervaring kunnen bieden.

Mobiele Applicatie

Onze Mobiele Applicatie is de spil van de zorgervaring, zowel voor zorgmedewerkers als cliënten. Met deze app hebben zorgmedewerkers altijd toegang tot de meest up-to-date informatie over zorgtaken, planning en cliëntgegevens.

Zorgverleners kunnen eenvoudig hun taken inzien en afhandelen, waardoor de zorg efficiënter wordt. Bovendien kunnen cliënten via de app van de zorgmedewerker moeiteloos digitale handtekeningen plaatsen voor documenten en taken die zijn uitgevoerd, waardoor administratieve processen vereenvoudigd worden.

Koppeling ...

A short paragraph describing your company’s goals or mission statement. This section is meant to help visitors understand the purpose of your business. 

Lorem ipsum elementum tempus egestas sed sed. Eget nullam non nisi est sit amet facilisis magna. Venenatis cras sed felis eget velit aliquet sagittis id consectetur. Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing. Magna sit amet purus gravida quis. Praesent tristique magna sit amet purus. Turpis nunc eget lorem dolor sed. Dui id ornare arcu odio ut.

Uw zorg, onze missie

Ontdek de kracht van werken met CareCompass! Meer weten? Neem contact met ons op en wij gaan graag het gesprek aan!